Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αυτό είναι το σχέδιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real ΤV

πηγή: http://karxarias.blogspot.com

Αυτό είναι το σχέδιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real ΤV


O Kαρχαρίας σας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του σχεδίου του Νίκου Χατζηνικολάου για το Real TV, τον τηλεοπτικό σταθμό που επιθυμεί να δημιουργήσει ο εκδότης - παρουσιαστής - δημοσιγράφος, για να ολοκληρώσει τον όμιλο Real. Λοιπόν έχουμε και λέμε, ο Νίκος Χατζηνικολάου ΔΕΝ θέλει να πάει στο...



...Κοntra Channel και εκεί να φτιάξει τον Real ΤV, αφού αν και συνεταίρος του είναι ο γιος του Κουρή, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θέλει με τίποτα να συνεργαστεί με τον πατέρα Κουρή, στον οποίο ανήκει το Kontra Channel.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο ισχυρός χρηματοδότης του, έχουν βγει στη γύρα τις τελευταίες μέρες και ψάχνουν εναγωνίως να αγοράσουν τηλεοπτική συχνότητα για να στεγάσουν το Real TV. Μάλιστα λέγετε ότι είναι τέτοια η... βιασύνη τους που δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ακόμα και τοπικής εμβέλειας ο σταθμός και όχι πανελλαδικής.

O νέος σταθμός Real ΤV θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

Ο Real TV θα πλαισιωθεί από τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους από το περιβάλλον Χατζηνικολάου και ειδικά από πρώην συνεργάτες τουαπό τον Alpha. Ο ίδιος ο κυρ Νίκος έχει θέσει βέτο να ΜΗΝ είναι κανένας τεχνικός και διοικητικός από το Alter! Δεν θέλει να πάρει κανέναν στο νέο του κανάλι...

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ …ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ενός ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ!


Ο ΜΑΥΡΙΚΗΣ …ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ενός  ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ!

Η αποκλειστική συνέντευξη Μαυρίκη στην η εφημερίδα μας το 2007 αναφορικά με  τις διεκδικήσεις του τελευταίου στον Υμηττό, αν μη τι άλλο –και μετά τις νέες εξελίξεις- αποδεικνύει ότι  ο γνωστός …κοριός είναι πολύ σκληρός …για να πεθάνει!
Την Τρίτη 15 Μαρτίου Μαυρίκης και Δημόσιο βρέθηκαν αντιμέτωποι στα αστικά Δικαστήρια με …έπαθλο τις αμφισβητούμενες δασικές εκτάσεις του Υμηττού.
Η πλευρά του Χρήστου Μαυρίκη  σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης, υποστηρίζει ότι η πλάστιγγα γέρνει  καταφανώς υπέρ του και αναμένει -σε λίγους μήνες- η απόφαση του Δικαστηρίου να δικαιώσει τις θέσεις του, με συνέπεια οι εκτάσεις να περιέλθουν οριστικά «στους φυσικούς ιδιοκτήτες του Υμηττού»!
«Το δημόσιο εκπροσωπήθηκε  απροετοίμαστο  στη δίκη, χρησιμοποίησε επιχειρήματα έωλα, τα οποία καταρρίφθηκαν ένα προς ένα από την δική μας πλευρά, ενώ ο μάρτυρας που διέθετε το Δημόσιο, πρώην Δασάρχης Πεντέλης, υπέπεσε σε αντιφάσεις οι οποίες διευκόλυναν την επιχειρηματολογία μας», τόνισε ο Χρήστος Μαυρίκης.
Ο γνωστός διεκδικητής  του Υμηττού (στα όρια Παπάγου-Υμηττού), θεωρεί ότι κύριος υπερασπιστής των επιχειρημάτων του στα αστικά δικαστήρια, είναι ο … Γιάννης Βαρβιτσιώτης!!! Δεν πρόκειται για τον  πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παιδείας κ.λ.π. επί Κυβερνήσεων της Ν.Δ. αλλά για κάποιον  εξάδελφο της οικογένειας Βαρβιτσιώτη.  Αυτός λοιπόν ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης,  αγόρασε  εκτάσεις στον Υμηττό από τον ίδιο δικαιοπάροχο με τους ιδιοκτήτες που εκπροσωπεί ο Χρήστος Μαυρίκης. Αυτές τις εκτάσεις καταπάτησε ο ΑΟΟΑ (Αυτόνομος Οικιστικός Οργανισμός Αξιωματικών), ο οποίος και άρχισε να τις οικοδομεί. Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης με συνεχείς δικαστικούς αγώνες  εναντίον του ΑΟΟΑ κατάφερε όχι μόνον να δικαιωθεί με αποφάσεις που κατοχύρωναν τις εκτάσεις στον ίδιο αλλά η απόφαση 2686/81 του Εφετείου Αθηνών έβγαζε έξω από το παιχνίδι και τη Μονή «Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού» (περιοχή Αγίας Παρασκευής),  οποία από το 1836 διεκδικούσε σχεδόν…όλο τον Υμηττό!  

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση του Εφετείου,  (φωτό) αναγράφει χαρακτηριστικά «…το λειβάδιον τούτου (δηλαδή αυτό που διεκδικούσε η Μονή), κείται βορειοανατολικώτερον του ορίου της επιδίκου εκτάσεως και απέχει εξ’ αυτής περί τα 1500 μέτρα περίπου. Εξ’ ετέρου η επίδικος έκτασις μετά μείζονος τοιαύτης 4119,94 μ2 περιλαμβάνεται εις την αγορασθείσαν έκτασιν υπό του …εκκαλούντος»! Με άλλα λόγια, ο δικαιωθείς δικαστικά Γιάννης Βαρβιτσιώτης είναι αγοραστής εκτάσεως στον Υμηττό, από τον ίδιο δικαιοπάροχο αγόρασε και ο Μαυρίκης και αυτή την έκταση επανέρχεται σήμερα το δημόσιο εναντίον του Μαυρίκη, να την διεκδικήσει ως «δημόσια δασική»!
Είναι σαφές λοιπόν ότι η μάχη για το δημόσιο είναι εξαιρετικά δυσχερής την ώρα που ο Μαυρίκης έχει δικαστικές αποφάσεις και τον…Βαρβιτσιώτη με το μέρος του.
Και όχι μόνον, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος: «Έχουμε καταθέσει 15 τοπογραφικά και έγκριση μελετητή, με τελευταίο τοπογραφικό αυτό του 2007 όπου απεικονίζεται η έκταση που διεκδικούμε.  Οι δασικές εκτάσεις κατά τεκμήριο ανήκουν στο δημόσιο. Όμως εμείς έχουμε στα χέρια μας δασικούς πίνακες από το 1982, τους οποίους υπογράφει ο σημερινός υπέρ του δημοσίου μάρτυρας κ. Ρήγας, αλλά και βεβαίωση δασάρχη του 1985 σύμφωνα με τις οποίες η έκταση δεν είναι δασική. Πώς λοιπόν σήμερα έρχεται το δημόσιο και προσπαθεί να πείσει ότι η επίδικη έκταση  είναι δασική;» .
Τέλος, το γερό χαρτί της πλευράς Μαυρίκη είναι ότι έχει στην κατοχή του συμβόλαια ιδιοκτησίας από το 1850!  

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ 
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
αποκλειστικό!
 Η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων προτείνει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την ΠΓΔΜ!

Η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ ενέκρινε την Τετάρτη, 16 Μαρτίου σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με την πρόοδο της ΠΓΔΜ σε ότι αφορά την προσχώρηση της στην ΕΕ. Στο ψήφισμα αυτό ζητείται η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αν και υπογραμμίζονται τα υπάρχοντα πολιτικά προβλήματα στη χώρα αυτή, η επιδείνωση της ελευθερίας του τύπου και οι εντάσεις μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων.
Ποια συναδελφική αλληλεγγύη περιμέναμε από τους Ευρωπαίους; Η Ευρώπη η οποία από Ένωση… ισότιμων κρατών, μετεξελίχθηκε σε στυγνό τοκογλυφικό Οργανισμό που πειθαναγκάζει τις μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες (βλέπε Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία) σε αιώνια λιτότητα και να πληρώνουν κεφαλικό φόρο στις μεγάλες χώρες (βλέπε Γερμανία, Γαλλία), τώρα βάζει θηλιά στην χώρα μας και με το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!
Στο σχέδιο ψηφίσματος,  η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ "εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το γεγονός ότι η διένεξη με την Ελλάδα για το όνομα εξακολουθεί να κλείνει το δρόμο της χώρας προς την ΕΕ και υπενθυμίζει τη σύστασή του προς το Συμβούλιο για άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων". Επιπλέον, οι ευρωβουλευτές σημειώνουν σε μία τροπολογία τους την ανησυχία τους για την "χρήση των ιστορικών επιχειρημάτων κατά την τρέχουσα συζήτηση, τα οποία απειλούν τις αυξανόμενες εντάσεις με τους γείτονες και δημιουργούν νέους εσωτερικούς διαχωρισμούς".

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας! Μας ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ στους φόρους και στους τόκους και τώρα μας ζητούν και τα ρέστα γιατί εμποδίζουμε την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Υπογραμμίζουν μάλιστα ότι η χρήση ιστορικών επιχειρημάτων από μέρους μας για το θέμα, απειλούν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών, δημιουργώντας εσωτερικούς διαχωρισμούς!!!
Να το θυμάστε: Έτσι όπως πάει, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μετεξελιχθεί σε …Ιερά Εξέταση! Θα μας καθίσουν στο σκαμνί, θα μας καταδικάσουν και στο τέλος θα μας δείξουν την πόρτα της εξόδου γιατί εμποδίζουμε την ένταξη των Σκοπίων, χρησιμοποιώντας …ιστορικά επιχειρήματα!!!
Αυτά είναι τα καθίκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης!



ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»


ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

Για αναληθή στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα και με τα οποία επιδιώκει να σπιλώσει την προηγούμενη δημοτική αρχή, κατηγόρησε τον τοπάρχη Β. Ζορμπά ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε προς τους δημοσιογράφους στην Κοντοπούλειο Βιβλιοθήκη.
Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «ο κ. Ζορμπάς, προσθέτει στο έλλειμμα του δήμου ακόμη και αυτά που έχει λαμβάνειν  και συγκεκριμένα 3.000.000 ευρώ τα οποία μας χρωστάνε! Αντί να τα αφαιρέσει όπως θα έπρεπε, γιατί αυτά είναι χρήματα που ο Δήμος  θα εισπράξει, ο δήμαρχος τα προσθέτει σε αυτά που χρωστάμε»!!!
Ο πρώην δήμαρχος και σημερινός επικεφαλής της αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι «σκοπίμως ο κ. Ζορμπάς αποκρύπτει τα 3.800.000 € ταμειακό υπόλοιπο που του έχει παραδώσει η δική μας παράταξη και το οποίο ήδη έχει γίνει 4.500.000 € περίπου στους δύο μήνες που διοικεί τον δήμο».
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, οργισμένος με την πρακτική σπίλωσης που ακολουθεί ο κ. Ζορμπάς, υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής του στα 4 χρόνια που διοίκησε  τον δήμο, λέγοντας ότι «το πραγματικό μας έλλειμμα είναι γύρω στα 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ και όχι όπως ψευδώς μας χρεώνει 17 εκατομμύρια ο κ. Ζορμπάς. Είμαστε από τους ελάχιστους δήμους με πληθυσμό 100.000 κατοίκων που παραδίδουμε τέτοια οικονομικά δεδομένα, “ίσα βάρκα ίσα νερά”», επισήμανε  με νόημα ο κ,. Γιαννακόπουλος, για να συνεχίσει επικρίνοντας τον κ. Ζορμπά: «Φτάνει ως το σημείο να υπολογίζει στο έλλειμμα ακόμη και τα έργα της Αγίου Ιωάννου, έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι τελείως τρελό αυτό», κατέληξε ο πρώην δήμαρχος.
Συνεχίζοντας την αναφορά του έργα της Αγίου Ιωάννου, έψεξε τον δήμαρχο για το γεγονός ότι διέλυσε την μελέτη του έργου και «είναι σαν να ξεκινάει το έργο από την αρχή, κάτι που σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση και περισσότερη ταλαιπωρία για πολίτες και επαγγελματίες».
Επίσης καταδίκασε την κοντόθωρη-παλαιοκομματική νοοτροπία  από την οποία διακατέχεται ο  κ. Ζορμπάς «συνεπεία της οποίας ήταν να μην εκλεγεί συμπαραστάτης του δημότη στην Αγία Παρασκευή. Ζητήσαμε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των δύο μεγάλων παρατάξεων ώστε να επιλεγεί άτομο ευρείας, κοινής αποδοχής για την θέση αυτή. Αντ’ αυτού, ο κ. Ζορμπάς προτίμησε να ταυτιστεί με την άποψη του κ. Κουβόπουλου ώστε  σήμερα ο δήμος μας να μην έχει συμπαραστάτη του δημότη».  

Τέλος, ο πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής θέλοντας να καυτηριάσει την έντονα κομματική αντίληψη του Β. Ζορμπά, τόνισε ότι αν και η παράταξή του Β.Γιαννακόπουλου θα έπρεπε να έχει σημαντική εκπροσώπηση στα Νομικά πρόσωπα, εν τούτοις εξέλεξαν μόνον τρία άτομα  και συγκεκριμένα τους κ.κ. Μυλωνάκη, Γάκη, Δημητρίου.
Ο κ. Γιαννακόπουλος αφού επέκρινε την δημοτική αρχή για την ολιγωρία της να υποβάλει τον προϋπολογισμό του 2011, δεν φοβήθηκε να κάνει και την αυτοκριτική του, υπογραμμίζοντας ότι για την ήττα της παράταξής του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ευθύνεται ο ίδιος, γι’ αυτό και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. «Έχουμε ήδη ξεκινήσει την ανανέωση του στελεχιακού μας δυναμικού με νέα συντονιστική επιτροπή, νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες διαδικασίες και δεν έχουμε ανάγκη από κομματική κηδεμονία. Τα μέλη της παράταξής μας δέχθηκαν ομόφωνα να παραμείνω επικεφαλής και να έχω την ευθύνη για την ανανέωση της παράταξης. Ο κ. Γουργγούλης διεφώνησε και έφυγε από τον συνδυασμό μας. Του ευχήθηκα καλή τύχη στην συνέχεια της προσπάθειάς του».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι ο κ. Ζορμπάς μπορεί να αναδειχθεί σε κακό κι επικίνδυνο για την πόλη δήμαρχο, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε:
«Όχι, δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Έχω όμως επιφυλάξεις για το αν ο κ. Ζορμπάς μπορεί να αποδειχθεί καλός δήμαρχος. Τα πρώτα δείγματα πάντως που αφήνει δεν είναι θετικά. Λειτουργεί με στενά κομματικά κριτήρια και αυτό αποδείχτηκε και στο θέμα του ορισμού των υπευθύνων στα Νομικά πρόσωπα και στο θέμα της εκλογής του συμπαραστάτη του δημότη. Θα τον περίμενα πιο δυναμικό στην διαχείριση του προσωπικού του δήμου. Μίλαγε για υπέρογκο αριθμό ατόμων που καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου και τελικά θα το συμπληρώσει με παραπάνω προσλήψεις. Συνεπώς απέδειξε ότι τα 680 άτομα που είχαμε για τις ανάγκες του δήμου, ήταν ένας καλός αριθμός».   

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011



ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

Αν δεν ξέρετε, ορίστε η απάντηση:
Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.
Αυτό το σήμα, που είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου όταν ο Φίλιππος, πατέρας του Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε να καταλάβει αυτή την πόλη, και μια νύχτα με συννεφιά, έστειλε πολεμιστές (σαν καταδρομική επιχείρηση) να περάσουν τα τείχη, για να αλώσουν την πόλη.
Ξαφνικά, εμφανίστηκε το φεγγάρι, οι εισβολείς έγιναν αντιληπτοί, και αποκρούστηκε η επίθεση.... Από τότε, και επειδή θεωρήθηκε ως θεϊκή βοήθεια προς την πόλη, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου.
Από εκεί έμεινε ως σύμβολο παραδοσιακά και στην Κωνσταντινούπολη, το βρήκε και ο Μωχάμεντ ο πορθητής (και οι επόμενοί του), και όπως χρησιμοποίησε τα πάντα που βρήκε από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, για να δώσει αυτοκρατορική χροιά στην πλιατσικολογική Οθωμανική κατάκτηση, το έκανε ένα σύμβολο της Οθωμανικής κυριαρχίας, και έτσι έμεινε ως μουσουλμανικό σύμβολο....
Η διπλανή φωτογραφία είναι από ένα κέρμα των Βυζαντίων και αν θα προσέξετε, το γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ
Αν ξέραμε την ιστορία μας, τουλάχιστον δεν θα ανεχόμασταν τα σημερινά ξεφτιλίκια...
Θα είχαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις για όλες αυτές τις μα..... ..που μας σερβίρουν καθημερινά...



Αξίζει να το διαδώσετε!!!!!!!!!!!
ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΔΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!

Άγνωστοι χθες βράδυ, έσπασαν τα τζάμια είκοσι αυτοκινήτων στον Χολαργό και εικοσιπέντε άλλων οχημάτων στην Αγία Παρασκευή !!!
Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα στον Χολαργό που δέχθηκαν την επίθεση των κακοποιών, βρίσκονταν σταθμευμένα γύρω από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.
Μόνο από  2-3 συνολικά αυτοκίνητα εκλάπησαν αντικείμενα που υπήρχαν μέσα σε αυτά.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ

ντροπή!
Κατηγορούμενος ο Χίος στο ΕΣΡ από τον Πεταλωτή!


Κατηγορούμενο στο  Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έστειλε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής το γνωστό δημοσιογράφο Στέφανο Χίο (φωτό), επειδή ο τελευταίος στην εκπομπή του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» χρησιμοποίησε  φράση η οποία θεωρήθηκε από τον κ. Πεταλωτή προσβλητική!
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο  Στέφανος Χίος δεν εστάλη κατηγορούμενος για την ουσία του ρεπορτάζ, αλλά γιατί εν τη ρύμη του λόγου του είπε «πού είναι η γυναίκα σου ρε;»!!!
Αυτό και μόνο δείχνει με τον πιο καταφανή τρόπο ότι η δίωξη του δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝΤRΑ,  γίνεται με μοναδικό σκοπό τη φίμωση της ελεύθερης φωνής των δημοσιογράφων και την οικονομική εξουθένωση του καναλιού .  
Το γεγονός ότι ο θιγείς Κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απαντά επί των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων-καταγγελιών αλλά πιάνει μια αποσπασματική φράση του δημοσιογράφου για να στοιχειοθετήσει αδίκημα φανερώνει την πρόθεσή του να χαντακώσει οικονομικά τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.
Ένας σταθμός που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του έκανε σημαία του τον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και το ξεγύμνωμα όλων όσων βυσσοδομούν σε βάρος του τόπου και του λαού. Με τίτλο «κόντρα σε όλους κόντρα σε όλα» ο τηλεοπτικός σταθμός αποκαθηλώνει τους πολιτικούς,  αποκαλύπτει  τον ρόλο που παίζουν και καταρρακώνει το σαθρό πολιτικό σύστημα που υπηρετούν.
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ"

25-30 άτομα προσήλθαν αυθόρμητα στα γραφεία του ΕΣΡ, αγκάλιασαν τον Στέφανο Χίο ενώ με την είσοδο του δημοσιογράφου στην αίθουσα συνεδριάσεων, φώναζαν συνθήματα «Κάτω τα χέρια από τον Χίο», απαιτώντας από την Ολομέλεια του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου να αποδώσει δικαιοσύνη και να  μην επιβάλλει κυρώσεις στον δημοσιογράφο και το σταθμό. 
Η αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΣΡ όπου προσήλθε ο Σ.Χίος ήταν ερμητικά κλειστή (φωτό δίπλα) με στόρια ώστε να μην μπορεί να διακρίνει κανείς το παραμικρό. Βεβαίως απαγορεύτηκε η είσοδος και στους φωτορεπόρτερς για να φωτογραφίσουν.
Ο δημοσιογράφος, με επιχειρήματα προσπάθησε να πείσει τη σύνθεση του ΕΣΡ ότι η εκπομπή του δίνει δημοσιογραφικό αγώνα για την αλήθεια, είναι καυστική αλλά και έχει και σατιρικό χαρακτήρα κάτι που αποδεικνύεται και από τα γραφικά και από τα όσα λέγονται στο πάνελ. Το ίδιο υποστήριξε και για το επίμαχο θέμα με τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, ισχυριζόμενος ότι  δεν άφησε κανένα …σεξουαλικό υπονοούμενο (όπως ήταν η κατηγορία) αλλά το σχόλιο αναγόταν στην γενικότερη σάτιρα σε βάρος των πολιτικών προσώπων.   Άλλωστε η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό τη βελτίωσή του. Γίνεται μέσω διαφόρων μεθόδων όπως τη παρωδία, την υπερβολή, τη σύγκριση και την ειρωνία.

Η ολομέλεια του ΕΣΡ είναι δοτή και δικαίως θεωρείται ότι συχνά εκφράζει θέσεις που ταυτίζονται με την κυβερνητική γραμμή.
Με αυτό το σκεπτικό αναμένεται η τιμωρία-πρόστιμο του δημοσιογράφου και του σταθμού KONTRA CHANNEL.
Παρακάτω αναφέρουμε τα ονόματα της ολομέλειας του ΕΣΡ ώστε να τους απονείμετε τα εύσημα για την απόφαση που θα πάρουν: Ιωάννης Λασκαρίδης- Πρόεδρος, Λίνα Αλεξίου (Δημοσιογράφος) - Αντιπρόεδρος, Εύη Δεμίρη (Δημοσιογράφος)- Μέλος,  Γεώργιος Στεφανάκης (Δικηγόρος) – Μέλος,  Γιάννης Παπακώστας (Καθηγητής της Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών)-  Μέλος, Κωνσταντίνος Τσουράκης (Δημοσιογράφος)-  Μέλος,  Κωνσταντίνος Αποστολάς (Δρ. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής)- Μέλος (A)



Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ"


Μας βγήκαν και... με κόκκινο ορισμένοι υπάλληλοι -απολυθέντες συμβασιούχοι του "Δημόκριτου" για το ρεπορτάζ μας με το οποίο στηρίζαμε τον αγώνα τους και καταδικάζαμε την απόλυσή τους από τις τάξεις του Ερευνητικού Κέντρου!
Τρία σχόλια που μας εστάλησαν, αν μη τι άλλο είναι αήθη και μας ψέγουν από πάνω!!! Τι λέτε ρε παιδιά; Αντί να μας πείτε και ευχαριστώ, μας ζητάτε και τα ρέστα;
Εμείς απαντάμε στα σχόλια τα οποία μάλιστα φθάνουν στο σημείο να μας...παραδώσουν και μαθήματα δημοσιογραφίας!
"Δεν έδιωξε η Διαμαντοπούλου, αλλά το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ"Δ"!!!
Τι λέτε ρε παιδιά; Και το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ σε ποιον δίνει λόγο; Μόνο του αποφασίζει πόσους θα προσλάβει και πόσους θα απολύσει και πότε θα τους απολύσει; Αυτοί δεν παίρνουν πολιτικές εντολές από κανέναν; Δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν; Δηλαδή μπορεί  αύριο να αποφασίσουν να προσλάβουν 200 νοματαίους  γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την πολιτική τους προϊσταμένη Άννα Διαμαντοπούλου; Μην κοτσανολογείτε! Η απόφαση για το ξήλωμα των 70 συμβασιούχων πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης και πολιτικής κυβερνητικής εντολής! Το Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ δεν αυθαιρετεί.
- διαγράψτε τους ερευνητες, δεν έδιωξαν ερευνητές
Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτή την παρατήρηση να σβήσουμε την λέξη "ερευνητές" από το ρεπορτάζ, την έκανε μητέρα επιστήμονος, ξηλωθείσας από τον "Δημόκριτο" συμβασιούχου!!!
Το ερευνητές σημαίνει ότι είτε είναι επιστήμονες-απόφοιτοι Πανεπιστημίου κ.λ.π. είτε συμβασιούχοι , σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουν την έρευνα. Σε ερευνητικό κέντρο βρίσκονται και ακόμη και τεχνικοί ή διοικητικοί υπάλληλοι να είναι, έχουν προσληφθεί με αντικειμενικο σκοπό να υποστηρίζουν την έρευνα του "Δημόκριτου". Γκέ-γκε;
- ουδέποτε ομάδα απολυθέντων είδε την Υπουργό
- από όλο το ρεπορτάζ η μεγάλη αλήθεια είναι "η εξέλιξη τελευταίας στιγμής", το υπόλοιπο ρεπορτάζ θέλει αρκετές διορθώσεις.
Εσείς είσθε απολυθέντες υπάλληλοι ή εκπρόσωποι της κας Διαμαντοπούλου; Κύριοι και κυρίες, εμείς έχουμε στα χέρια μας έγγραφα και την επιστολή διαμαρτυρίας των απολυθέντων μέ την οποία -εκτός των άλλων- καταγγέλλουν και την υποχρηματοδότηση της έρευνας στον "Δημόκριτο" επειδή νοιάζονται και για την έρευνα, κάτι το οποίο δεν κάνει η Κυβέρνηση και οδηγεί σε αργό θάνατο το Ερευνητικό Κέντρο!
Και εσείς τη μόνη αλήθεια που βλέπετε στο ρεπορτάζ είναι την ...τελευταία εξέλιξη, ότι δηλαδή επαναπροσλήφθηκαν 10 υπάλληλοι;
Μα είσθε παλαβοί; Σε λίγο θα μας πείτε ότι ΔΕΝ σας απέλυσαν κιόλας! Πείτε τους και ευχαριστώ ρε!
Και βρίσκετε να κατηγορήσετε εμάς που βγαίνουμε και στηρίζουμε τον αγώνα σας;
Καλά έκαναν και σας απέλυσαν τότε, όπως είπε και ο Δαραβίγκας στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου!
Ο Χίος και ο Βραχιολίδης έβγαλαν το ρεπορτάζ, ζητώντας και την γνώμη του επιστημονικού συνεργάτη του "Δημόκριτου" κ. Νίκου Κατσαρού,ο οποίος με την σειρά του καταδίκασε τις απολύσεις των 70 συμβασιούχων κι εσείς αντί για ευχαριστώ προς το ρεπορτάζ μας ,στάζετε χολή και δηλητήριο; 
Κρίμα, κρίμα! Αυτό τουλάχιστον δεν μας έχει ξανατύχει!



 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ (ΞΑΝΑ)-ΠΙΑΣΕΙ ΚΩΤΣΟΥΣ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

"Κερδίσαμε περισσότερα από 6 δισ. ευρώ με την επιμήκυνση" είπε ο γελοίος αλλά φεσωνόμαστε 
με άλλα 4 δίς!!! 
Πήγε στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσει καλύτερους όρους αποπληρωμής του τεράστιου για την Ελλάδα χρέους και ο Παπανδρέου πιάστηκε κορόϊδο. Όμως,  τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης βγήκαν αμέσως σεριάνι για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ότι ο Πρωθυπουργός -δήθεν- κατήγαγε μεγάλη νίκη!!!
Ο δε ...λαλίστατος κ. Παπανδρέου δήλωσε ευθαρσώς ότι με την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου στα 7,5 χρόνια και με επιτόκιο μειωμένο κατά μία μονάδα, "Κερδίσαμε περισσότερα από 6 δισ. ευρώ"!!!
Ο άνθρωπος είναι οικονομικός Κόπανος αλλά και πολιτικός Απατεώνας. 
Ιδού γιατί: Το δάνειο των 110 δις ευρώ που πήραμε προκειμένου να το αποπληρώσουμε σε 4 χρόνια με επιτόκιο 5,2% θα μας στοίχιζε συνολικά μαζί με τα τοκοχρεωλύσια, 5,8 δις.Δηλαδή πήραμε 110 δις για να πληρώσουμε στους δανειστές μας 115,8 δις ευρώ. 
Η ...επιτυχία του Παπανδρέου με το μειωμένο επιτόκιο στο 4,2 % και τον χρόνο αποπληρωμής στα 7,5 χρόνια, μεταφράζεται στο ότι: πήραμε δάνειο 110 δις ευρώ για να πληρώσουμε με την λήξη του 119 δις ευρώ!!!
Από 'που κι ως πού κερδίζουμε 6 δις ευρώ; Μπορεί να μας πει ο οικονομικός κόπανος Παπανδρέου τι πέτυχε; Ακόμη μια φορά του έπιασαν τα οπίσθια οι δανειστές μας!
Και ο ίδιος έρχεται για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες λέγοντας ότι από την ανεπανάληπτη συμφωνία του...κερδίσαμε 6 δις!
Οι δανειστές Ευρωπαίοι τον έπιασαν πάλι κορόϊδο και ο Παπανδρέου με την προσφιλή μέθοδο των ψεμάτων θέλει να πιάσει πάλι Κώτσους τους πολύπαθους Έλληνες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ! Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ...


Οι 300 παράνομοι μετανάστες που κατέλαβαν την Νομική σχολή, που μεταφέρθηκαν στην Υπατία και που τελικά οδήγησαν την Κυβέρνηση στο να ανοίξει την κερκόπορτα για αθρόες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών μέσα σε καθεστώς απεριόριστης ανοχής, συνεχίζουν τον...αγώνα και τις διεκδικήσεις τους! Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν αρχικά ότι ο αγώνας τους "ολοκληρώθηκε" αλλά στην συνέχεια του κειμένου επισημαίνουν ότι ο "αγώνας συνεχίζεται"ενώ καταλήγουν με "Καλή αντάμωση στους αγώνες".  Για σήμερα δε το απόγευμα έχουν προγραμματίσει 2 συγκεντρώσεις: Και έξω από την Υπατία και στο λιμάνι του Πειραιά. 
Είναι σαφές λοιπόν ότι αφού οι λαθρομετανάστες πέτυχαν να πάρουν από την Κυβέρνηση την απεριόριστη ανοχή για την παρουσία τους (δεν θα τους ενοχλεί κανείς δηλαδή) στην χώρα, αφού εξασφάλισαν την άδεια παραμονής τους εφόσον ζουν και εργάζονται επί 8 (αντί για 12) χρόνια, σήμερα ζητούν την ψήφιση του νόμου και αύριο- μεθαύριο θα σχεδιάσουν μια παρόμοια κατάληψη προκειμένου να εκβιάσουν την Κυβέρνηση για νέες υποχωρήσεις. Όπως, νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, κατασκευή τζαμί, νομιμοποίηση στα 5 χρόνια και πάει λέγοντας!
Αυτή είναι η ξεφτίλα μας, αυτή είναι η υποδούλωση της χώρας στους λαθρομετενάστες!
Έτσι ξεκληρίζεται η Ελλάδα και ο λαός της!
Η ανακοίνωση των 300 μεταναστών, έχει ως εξής:

Ανακοίνωση 300 μεταναστών απεργών πείνας

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε. Με τα χαρτιά στο χέρι και το κεφάλι ψηλά επιστρέφουμε δικαιωμένοι στα σπίτια και τις δουλείες μας μετά από 44 μέρες απεργίας πείνας.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Οι εξαγγελίες για 8ετία και για μείωση ενσήμων, ως προαπαιτούμενα για τη χορήγηση και ανανέωση άδειας παραμονής άμεσα,  χωρίς άλλες περιστροφές πρέπει να γίνουν νόμος.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο αγώνας ενάντια στην καθημερινή εκμετάλλευση και τα τείχη του ρατσισμού, οι μάχες για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, για ίσα δικαιώματα ανάμεσα σε ντόπιους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, για μια ζωή με αξίες και αξιοπρέπεια είναι τα επόμενα μας βήματα. Μαζί με το αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα  θα διανύσουμε αυτό το δύσκολο και μόνο δρόμο, το δρόμο του αγώνα.
Ο αγώνας μας ενώνει. Με τα χαρτιά στο χέρι και το κεφάλι ψηλά χαιρετίζουμε και αποχαιρετούμε όλους όσους μας υποστηρίζουν. Τους αλληλέγγυους από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του κόσμου, τους γιατρούς και τους συνεργάτες τους, όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας αυτές τις μέρες της απεργίας πείνας, όλες τις μέρες όπου η ζωή και ο θάνατος μας ζητούσαν δικαίωση κι ελευθερία.
Καλή αντάμωση στους αγώνες!
-         Συγκέντρωση, Δευτέρα 14/03, στις 5.00 μ. μ., στην Υπατία
-         Συγκέντρωση, Δευτέρα 14/03, στις 7.00 μ. μ., στο λιμάνι του Πειραιά (Αγ. Διονύσιος)

300 Μετανάστες Απεργοί Πείνας

γίνεται τώρα! ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Τρία οικοδομικά τετράγωνα που περικλείουν οι δρόμοι Σαλαμίνος, Ορφέως και Πολυμνίας έχουν αποκλείσει οι δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Αστυνομίας, μια και όπως αναφέρουν  πληροφορίες, εντόπισαν διαμέρισμα στο οποίο υπάρχει οπλισμός τρομοκρατών.
Το διαμέρισμα πρέπει να βρίσκεται επί της οδού Ορφέως και εξετάζεται εξονυχιστικά. Η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη και για την ώρα δεν δίνεται κανένα στοιχείο στους δημοσιογράφους.

Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" βρέθηκε στο σημείο και τράβηξε φωτογραφίες.
Ενδεχομένως η επιχείρηση να βγάλει λαβράκι, μια και πιθανώς να σχετίζεται με την άγρια δολοφονία των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ πριν από λίγες ημέρες στου Ρέντη.
Οι αστυνομικοί έχουν δώσει όρκο να κάνουν το παν ώστε να εντοπίσουν τους δολοφόνους των δύο συναδέλφων τους και ίσως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!


Σαράντα δύο μόλις ημέρες μετά το θάνατο του συζύγου της Κοσμά, απεβίωσε και η Ρίτσα Μουστάκη! Ένα ανδρόγυνο που σπανίζει στην σημερινή μας εποχή ήταν αυτό του Κοσμά και της Ρίτσας. Λες και ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, μόλις έφυγε από την ζωή ο πρώτος, 42 ημέρες μετά, άφησε την τελευταία της πνοή και η πολυαγαπημένη σύζυγός του!
Η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, αλλά μόλις έχασε τον άνδρα της από καρδιακή ανακοπή, το είχε πει: "Δεν θα αντέξω για πολύ μακριά από τον Κοσμά μου. Θα πάω σύντομα να τον συναντήσω"! ΄Ετσι κι έγινε: Η Ρίτσα Μουστάκη έφυγε από κοντά μας την περασμένη Τετάρτη για να πάει να βρει τον Κοσμά της.
Μοιάζει συγκλονιστικό και είναι: Αν και το ανδρόγυνο δεν απέκτησε παιδιά, εν τούτοις η αγάπη τους σφυρηλατήθηκε, ζυμώθηκε και ενδυνάμωσε μέσα από την αγάπη που μοιράζονταν μεταξύ τους και την αγάπη που πρόσφεραν απλόχερα στους συνανθρώπους τους.
Ο Κοσμάς και η Ρίτσα δίδαξαν ήθος, και προσφορά. Με την απλότητα αλλά και την μεγαλοσύνη ψυχής που τους διέκρινε παρέδωσαν μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης στα σύγχρονα ζευγάρια. Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες διαλύονται, ακόμη και για ψύλλου πήδημα, οικογένειες που αν και έχουν παιδιά δεν μπορούν να κρατήσουν όρθιο το σπιτικό τους, η Ρίτσα και ο Κοσμάς Μουστάκης μας έδειξαν πώς πρέπει να χτίζεται και να έχει γερές βάσεις κάθε οικογένεια. Έστω και αν δεν έχει απογόνους.
Κοσμά και Ρίτσα σας ευχαριστούμε!
Καλό ταξίδι. Ας είναι μαλακό το χώμα που θα σας σκεπάζει.