Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ...ΒΡΟΝΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

Με το ΙΚΑ Χολαργο κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθούμε πολύ πιο σοβαρά. Παράπονα και διαμαρτυρίες πολιτών για τον τρόπο που εξυπηρετούνται ή δεν εξυπηρετο΄νται φτάνουν στην εφημερίδα μας, Σαν και του κου Κώτσα Φιλιούση. Αυτά που λέει ο αναγνώστης μας είναι αξόχως σοβαρά:
"Αυτά που συμβαίνουν στο ΙΚΑ Χολαργού είναι απαράδεκτα. Σε κοροϊδεύουν οι πάντες. Δεν σε εξυπηρετούν, δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Σου λένε πράγμαα που δεν ισχύουν. Ο Διευθυντής απουσιάζει, οι πιο πολλοί εργαζόμενοι φεύγουν από τις 12.30 ή δεν έρχονται καθόλου. Σε στέλνουν από γραφείο σε γραφείο. Κανείς τους δεν παίρνει σοβαρή και υπεύθυνη θέση τι πρέπει να γίνει και να σταματήσει αυτή η κατάσταση;"

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω από ποιές εμπειρίες δημοσιεύετε το σχόλιό σας, τις οποίες σέβομαι. Ωστόσο προσωπικά έχω την καλύτερη εικόνα από το ΙΚΑ Χολαργού, όπου οι υπάλληλοι στους οποίους εγώ τουλάχιστον απευθύνθηκα, ήταν ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. Επειδή πολλά ακούγονται για τους δημόσιους υπάλληλους, μήπως φταίμε και εμείς που όταν πηγαίνουμε σε δημόσια υπηρεσίες βγάζουμε τον χειρότερο και αγενέστερο εαυτό μας; ΄Η απλώς βρήκαμε να κατηγορούμε κάποιους για όλα τα δεινά; Να υπενθιμίσω ότι το μεγαλύτερο μέρος της φορολογίας το επωμίζονται αυτοί οι "κακότροποι και τεμπέληδες" του δημοσίου, σε αντίθεση με πολλούς αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες. Και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή