Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ! 4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ!

Το 15χρονο κορίτσι που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της που ξυλοκοπήθηκε άγρια, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο...








Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους. Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης...

Την έπιασαν και άρχισαν να τη βιάζουν διαδοχικά. Η ανήλικη έκλαιγε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν μπροστά στον πατέρα της που έβλεπε το μαρτύριο του παιδιού του, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Αμέσως μετά οι ''4'' δράστες που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα θύματα μιλούσαν Αλβανικά, άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια για χρήματα και κοσμήματα. Οι ληστές-βιαστές βρήκαν σε ένα συρτάρι λίγα ευρώ. Βούτηξαν ακόμη τρόφιμα και ποτά. Πριν φύγουν έδεσαν το άτυχο κορίτσι σε μία καρέκλα δίπλα από τον πατέρα του και έφυγαν...

Τα θύματα μεταφέρθηκαν αργότερα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται, με την μικρή να προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη και τον πατέρα της να συνέλθει από τα χτυπήματα των δραστών.

Δείτε το βίντεο για την υπόθεση από το ''Ιωάννινα TV''...
newsit.gr

10 σχόλια:

  1. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση, βρε παιδιά;;;
    Στο ''Τζιχαντζιστάν'' της Ασίας ζούμε;;;
    Ποιος θα μεριμνήσει για τους Έλληνες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση έχει ξεφύγει . Δηλαδή αυτός ο λαός είναι καταδικασμένος ατην ταπείνωση την φτώχεια και τον εξεφτελισμό . Βίασαν ένα κορίτσι 15 χρονών στην Άρτα αφού έδεσαν και ξυλοκόπησαν τον πατέρα και δεν τρέχει τίποτα . Κανείς για άλλη μια φορά δεν μιλάει . Οι πολιτικοί είναι ΑΛΗΤΕΣ , ΠΟΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . Τα κόμματα της αριστεράς το ΑΤΙΜΟ και ΒΡΩΜΟ ΚΚΕ . ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , οι αναρχοαλήτες των βορείων Προαστείων και οι σιχαμένοι αντιρατσιστές με τους ωραίους κώλους θέλουν όλοι τους κρέμασμα από τα αρχ.......... τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγα χρόνια στον Χολαργό είχαν βιάσει μάνα και κόρη μαύροι λαθρομετανάστες στην οδό φανερωμένης . Μπήκαν βράδυ στο σπίτι τους και έμειναν όλη την νύχτα . Τις βίαζαν όλο το βράδυ . Αυτό το γνωρίζουν πολλοί και ιδίως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ γιατί αυτή η οικογένεια είναι αριστερή . Δυστυχώς και αυτό το θλιβερό γεγονός πέρασε έτσι στο σκοτάδι και την αδιαφορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάλια αδιόρθωτα , δεν υπέρχει τίποτα που να δείχνει ότι αυτή η χώρα έχει κάποιες ελπίδες σωτηρίας . Οι αριστεροί αίναι αποβράσματα . Κρίμα το κορίτσι και τον δόλιο τον πατέρα . Πιος θα νιασθεί γι αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΡΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ . Η ΜΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή την πατσαβούρα την Τασία που τους υπερασπίζει έπρεπε να βιάσουν ,αλλά τέτοια πατσαβούρα που είναι ,ούτε αυτά τα καθάρματα δεν θα την πλησίαζαν. Έχει οικογένεια?
    Θα της άρεσε να έκαναν τα ίδια σε δικό της παιδί? Γιατί με όσα αίσχη γίνονται δεν βγήκε η πατσαβούρα να πει κουβέντα? Αίσχος .Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωρή βρώμα Χριστιδουλοπούλου πως την έκανες έτσι την Ελλάδα παλιο πατσαβούρα με τους εγκληματίες που άφησες ελεύθερους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ . ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή