Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤPΑΓΩΔΙΑ !!

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤPΑΓΩΔΙΑ !!

 ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

– ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
– ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
1. Τρέμουν την οργή του λαού
Tην απαγόρευση των συγκεντρώσεων για σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία υπό το φόβο νέων εκτεταμένων επεισοδίων λόγω των συγκεντρώσεων για τα Ίμια.
Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύτηκαν όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα σήμερα.
Η ΕΛ.ΑΣ. επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας, και επισημαίνει ότι η απαγόρευση αφορά συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο τρίγωνο Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος.
2. Τα «γεράκια» που ήρθαν να κατασπαράξουν τα πάντα
Συνάντηση με τους «οικονομικούς κατακτητές» της Ελλάδας είχε την Παρασκευή (29/1) ο πρωθυπουργός της Αριστερής κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας, με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στο ύστατο ξεπούλημα που θα υποστεί η χώρα μας μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η καταστροφική αξιολόγηση του κουαρτέτου των δανειστών.
Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι εν λόγω κύριοι επικεφαλής των ξένων «funds» που διαχειρίζονται δεκάδες δισ. δολάρια, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τους P. Watsa, J. Paulson και St. Johnson, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τις ελληνικές τράπεζες αλλά και πολλές μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα.
3. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Αποφασισμένοι πλέον για ΟΛΑ, σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες σε όλη την χώρα προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα μπλόκα με αποκλεισμούς δρόμων μεγαλύτερης διάρκειας, καθώς διαμαρτύρονται για το σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.
Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κόμμα της αντιπολίτευσεις, στο πλευρό των αγροτών και αυτό απο μόνο του μιλάει για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που έχουν διαπράξει όλοι μέσα στην βουλή. Τρέμουν την φυλακή, πιστέψτε με…
Οι αγρότες πλέον μιλάνε με επιχειρήματα και πικρές αλήθειες για ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της χώρας και χαίρεσαι να τους ακούς. Ένας από αυτούς μάλιστα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ομιλία του…
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου